Ușa glisantă Smoovio

Sistemul inovator de glisare de la GEALAN

Sistemul nostru inovativ de glisare prezentat video

Elementele glisante oferă o creștere semnificativă a spațiului de locuit. Cu acestea, gama pivotantă a geamurilor și a ușilor este eliminată. Spațiul de locuit poate fi astfel utilizat și direct în fața ferestrei. Cu ferestrele glisante anterioare, avantajul confortului a fost adesea în detrimentul unei bune etanșeități. Datorită unui mecanism de blocare sofisticat, acesta este acum un lucru din trecut, cu noul sistem de glisare GEALAN.

Mai multe informații despre ușa glisantă Smoovio

Usa glisanta Smoovio Metalglass Falticeni

Glisare relaxată – ȋnchidere etanşă

La ferestrele glisante de până acum, avantajul confortului a fost adesea plătit cu preţul unui nivel mai scăzut de etanșeitate. Datorită mecanismului de ȋnchidere elaborat, acest dezavantaj este acum de domeniului trecutului datorită noului sistem de glisare GEALAN.

Creați spații libere

Elementele glisante măresc semnificativ spațiul de locuit. Cu ajutorul acestora, spaţiul de pivotare al ferestrelor și al ușilor este eliminat. Astfel, ȋn cameră poate fi folosit chiar şi spaţiul din fața ferestrei. La planificarea schiţelor, elementele glisante oferă un potenţial incredibil în crearea unor spaţii libere.

Beneficiile ușii glisante Smoovio

Glisare fără efort

Economisire de spaţiu și luminozitate mare

Impermeabil la vânt

Etanş la ploaie

Izolare fonică optimă

Design elegant, minimalist

Pur şi simplu etanş

… în orice condiţii meteorologice

Usa glisanta Smoovio - Metalglass Suceava

Nivelurile de etanşare circulare fără lacune garantează, atunci când sunt închise, o etanşeitate extraordinară împotriva impacturilor din exterior.

Componente premium

Usa glisanta Smoovio - Metalglass Suceava

În secret, componentele inteligente își îndeplinesc funcţiile. Sistemele speciale de role și tehnologia de închidere excepțională asigură funcționarea fără probleme și etanșeitatea ridicată.

Tipuri de deschidere

Schema A

Usa glisanta Smoovio - Metalglass Suceava

Schema B

Usa glisanta Smoovio - Metalglass Suceava
Suna acum!
Lasa-ne un email!

Pin It on Pinterest

Share This