MODELE DE UȘI CU PANEL ORNAMENTAL

CE ESTE UN PANEL?

Usa glisanta Smoovio Metalglass Falticeni

Panelurile ornamentale se pot comanda atât pentru ușile de exterior cât pentru la cele de interior fiind cea mai optimă modalitate de a înlocui clasică ușă de termopan de la intrare. Acestea oferă realizare într-un termen scurt, montaj rapid și ușor, greutate mică, design deosebit.

Grosimea unui panel se poate executa între 20mm și 52mm dar avem, posibilitatea de a realiza orice dimensiune dorită. Pachetul standard este de 24mm.

PANEL ROLUIT

Usa glisanta Smoovio - Metalglass Suceava

Model discret și rotunjit ce presupune un proces de îndoire a aluminiului de înaltă precizie și calitate. Se poate realiza doar din aluminiu de 1,25 mm.

PANEL TERMOFORMAT

Usa glisanta Smoovio - Metalglass Suceava

Modelul panelului se prezintă cu detalii mai accentuate, materialul PVC termoformat fiind mai maleabil.

PANEL AMBUTISAT

Usa glisanta Smoovio - Metalglass Suceava

Modelele panelului au formă mai rotunjită cu detalii mai discrete date de ambutisarea aluminiului.

PANEL FREZAT

Usa glisanta Smoovio - Metalglass Suceava

Model cu contur precis ce presupune prelucrarea aluminiului prin așchiere cu îndepărtarea excesului de material. Se poate realiza doar din aluminiu de 3 mm.

SERIA ROLUITE

Este cea mai nouă serie lansată de Drupanel (2023) care ne permite să inovăm în continuare și să ne adaptăm conform cerințelor pieței în continuă schimbare. Prin intermediul procesului de roluire și ștanțare am reușit să ne eficientizăm astfel timpul de prelucrare a aluminiului cu 80%, rezultând o capacitate mai mare de producție și livrarea într-un timp cât mai scurt și operativ pentru satisfacerea colaboratorilor și clienților noștri.

Usa glisanta Smoovio - Metalglass Suceava
Usa glisanta Smoovio - Metalglass Suceava

SERIA ALUMINIUM

Seria aluminiu este alcătuită dintr-un număr variat de modele, diversitatea posibilităților de configurare a ușilor de aluminiu vă vor indeplini dorințele de a obține o ușă modernă cu un standard ridicat de comfort și siguranță datorită materialelor de calitate din care acestea sunt compuse.

SERIA AMBUTISAT/TERMOFORMAT

Considerăm că ușa de la intrare în casa ta reprezintă un element important de decor și siguranță al locuinței prin care se reflectă gustul și stilul tău. Pentru a veni în întâmpinarea ta avem disponibile 2 variante de paneluri fie prin tehnologia de termoformare a PVC-ului fie prin cea de ambutisare a aluminiului. Alegerea vă stă la dispoziție.

Usa glisanta Smoovio - Metalglass Suceava
Usa glisanta Smoovio - Metalglass Suceava

SERIA DRU

Modele de ornamente cu forme bine definite, proporții geometrice minuțios realizate pentru modelele de sticlă sablată, armonie între materiale, detalii și accente aplicate cu ajutorul sticlei fuzionate, fac intr-un final diferența pentru o avea o ușă excepțională. Datorită Seriei DRU sunt îndeplinite cele mai înalte standarde, lăsând o impresie de durată. Acesta reflectă personalitatea proprietarului și declanșează o emoție de fiecare dată când o privești, iar oaspeții pot simți că sunt mereu bine veniți într-o astfel de reședință.

SERIA FLAT

Seria Flat păstrează forme și proporții din modele clasice și le simplifică într-o manieră de actualitate. Un aspect clar cu detalii precise poate să ducă astfel la un produs pur și onest. Funcționalitatea produsului, calitatea finisărilor, materialele încorporate, asigură o mentenanță scăzută și o durată de viață cât mai lungă.

Usa glisanta Smoovio - Metalglass Suceava

Modele de usi cu panel ornamental

Va prezentam câteva exemple de ambient și fațade pentru modele în combinații unice de culori, materiale și accesorii. Pentru gama completa de modele puteti consulta catalogul de mai jos.

Suna acum!
Lasa-ne un email!

Pin It on Pinterest

Share This