MÂNERE PENTRU UȘI

UȘA CA SURSĂ DE PERICOL

Unul dintre posibilele „puncte de acces” pentru infractori este uşa de la casă, respectiv locuinţă. Uşile sunt prevăzute din ce în ce mai des cu feronerie de protecţie datorită acţiunilor de informare, întreprinse, printre altele, de birourile de consiliere ale poliţiei judiciare.
Astfel, numărul de intrări prin efracţie pe uşă „realizate cu succes” a scăzut. Datorită sistemelor tehnice de siguranţă, aproape jumătate dintre încercările de intrare prin efracţie eşuează.
În raport cu acestea, uşile care nu dispun de sisteme de protecţie corespunzătoare sunt practic o invitaţie de intrare pentru infractori!
Un sistem de siguranţă vizibil este feroneria de protecţie de la HOPPE. Acesta protejează broasca şi cilindrul de la uşile de intrare în casă sau locuinţă împotriva împotriva unui atac mecanic direct şi împiedică în mod eficient rotirea forţată a cilindrului profilat.

Mâner ușă HOPPE Tôkyô – standard

Set de mânere cu șild din aluminiu HOPPE: pereche de mânere prinse pivotant de șild (pătrat masiv HOPPE), suport de otel inox prinderea șildurilor vizibilă pe interior cu șuruburi M6.

Mâner ușă HOPPE Tôkyô – șild antiefracție

Set de mânere cu șild antiefracție din aluminiu HOPPE ES1 (SK2): testate conform cu DIN 18257, suport de oțel pentru șildul exterior și de zamak la șildul interior, la exterior protecție de cilindru din oțel întărit pentru cilindru ce depășește grosimea ușii cu 10 – 18 mm, mânere cu prinderea rapidă HOPPE (pătrat masiv HOPPE) și prindere solidă cu șuruburi vizibile la interior.

Mâner ușă HOPPE Tôkyô – cu buton fix

Set de mânere cu șild antiefracție din aluminiu HOPPE ES1 (SK2): testate conform cu DIN 18257, suport de oțel pentru șildul exterior și de zamak pentru șildul interior; exterior: buton cu montaj fix; interior: mâner cu prinderea rapidă HOPPE (pătrat masiv HOPPE-FDW) și prindere solidă cu șuruburi vizibile la interior.

Variante de culori:

Suna acum!
Lasa-ne un email!

Pin It on Pinterest

Share This