PLASE INSECTE

 

Plase Insecte Tip Rulou CU acȚionare verticalĂ

Plasele împotriva insectelor tip rulou cu acționare pe verticală sunt alegerea excelentă pentru posibilitatea strângerii acestora pe timpul iernii sau ori de câte ori este necesar. Sunt confecționate cu casetă și ghidaje din aluminiu prevăzute cu perii antivânt, împotriva ieșirii accidentale a plasei, și plasa din fibră de carbon de culoare gri deschis.

Culorile standard sunt alb (RAL 9010) și maro (Ral 8019), dar la cerere pot fi vopsite în orice culoare din gama RAL (gri antracit RAL 7016) sau imitație lemn.

Plasele tip rulou verticale pot avea dimensiuni maxime de 1600 mm lațime și 2400 mm înălțime. Acționarea este facilitată de arcuri, deschiderea și închiderea se face astfel foarte ușor, prin manevrarea șnurului de acționare. Pentru închidere, plasa este prevăzută la partea inferioara a ghidajelor cu un profil agățător în care se fixează profilul mânerului, închiderea fiind etanșă pe toată lungimea acestuia.

Toate sistemele produse și comercializate de compania noastră sunt dotate cu un amortizor pentru controlul vitezei de rulare a sitei în casetă. În cazul în care plasa se deschide accidental, rularea sitei în casetă se va face în mod constant. Recomandăm ca plasele tip rulou vertical să aibă montate sisteme de amortizare. Doar în acest fel sita tip rulou vertical poate funcționa în condiții normale un timp îndelungat.

* Imaginile pentru plase insecte sunt cu titlu de prezentare.

RAL 9010

Plase Insecte Tip Rulou - Ral 9010

RAL 8019

Plase Insecte Tip Rulou - Ral 8019

STEJAR AURIU

Plase Insecte Tip Rulou - Stejar Auriu

Plase Insecte Tip Rulou CU acȚionare orizontalĂ

Plasele împotriva insectelor tip rulou cu acționare pe orizontală simplă (1 canat) sau dublă (2 canate) oferă o protecție excelentă anti insecte pentru deschideri de până la 2400 mm lățime. Sunt confecționate cu casetă și ghidaje din aluminiu și plasă din fibră de sticlă gri.

Plasele tip rulou orizontale simple pot avea dimensiuni maxime de 1800 mm lățime și 2700 mm înălțime.

Acționarea este facilitată de arcuri, deschiderea și închiderea se face astfel foarte ușor, prin manevrarea mânerelor de acționare. Pentru închiderea plasei orizonatale simple se folosește o bandă magnetică care fixează lamela de închidere. Închiderea plasei orizontale duble poate fi realizată în doi timpi astfel: o parte se fixează în poziție intermediară cu opritori iar cea de-a doua parte se etanșează față de prima cu o bandă magnetică. Atunci când sunt folosite la intrările pentru uși, plasele tip rulou orizontale sunt prevăzute cu ghidaje de culisare speciale: profilul pentru mâner este confecționat din aluminiu extrudat, mai rezistent, prevăzut cu role pentru facilitarea manevrării.

* Imaginile pentru plase insecte sunt cu titlu de prezentare.

RAL 9010

Plase Insecte Tip Rulou - Ral 9010 - orizontala

RAL 8019

Plase Insecte Tip Rulou - Ral 8019 - orizontala

STEJAR AURIU

Plase Insecte Tip Rulou - Stejar Auriu - orizontala

Plase Insecte Batante

Plasele batante (balamale) sunt confecționate din profile (17mm x 25mm) de aluminiu extrudat, vopsite electrostatic și îmbinate într-un unghi de 90°. Plasa este din fibră de carbon de culoare gri având o țesștură fină, astfel încât să nu afecteze vizibilitatea exterioară. În cazul ușilor tip batante, acestea sunt prevăzute cu bară de rigidizare și 3 puncte de prindere (magneți sau/și blocatori). Plasele batante pot avea dimensiuni maxime recomandate de 1200 mm lațime și 2400 mm înălțime.

Întreținerea este deosebit de ușoară, plasa curățându-se lunar de praf cu ajutorul unei perii. În anotimpul rece, plasele batante se vor depozita într-un loc ferit de umezeală și îngheț.

Culorile standard sunt alb (RAL 9010), maro (Ral 8014), gri antracit (RAL 7016), dar la cerere pot vopsite în orice culoare din gama RAL sau imitație lemn.

* Imaginile pentru plase insecte sunt cu titlu de prezentare.

RAL 9010

Plase Insecte Tip Fix sau Batant - Ral 9010

RAL 8014

Plase Insecte Tip Fix sau Batant - Ral 8014

RAL 7016

Plase Insecte Tip Fix sau Batant - Ral 7016

Stejar Auriu

Plase Insecte Tip Fix sau Batant - Stejar Auriu

Plase insecte cu cleme

Plasele cu cleme sunt confecționate din profile (9 mm x 25 mm) de aluminiu extrudat, vopsite electrostatic și îmbinate într-un unghi de 90°. Plasa este din fibră de carbon de culoare gri având o țesătură fină, astfel încât să nu afecteze vizibilitatea exterioară. Acest tip de sistem împotriva insectelor poate fi extrem de ușor de montat chiar de utilizatorul final. Este un produs economic din punct de vedere financiar fără a necesita deplasarea echipelor noastre pentru măsuratori sau montaj. Prinderea sistemului se face cu ajutorul unor cleme mobile ce se vor bloca în interiorul golului de tâmplărie. Plasele cu cleme se potrivesc la majoritatea tâmplăriilor de PVC. Plasele fixe cu blocaj prin cleme pot avea dimensiuni maxime recomandate de 1200 mm lățime și 1800 mm înalțime.

Întreținerea este deosebit de usoară, plasa curătându-se lunar de praf cu ajutorul unei perii. În anotimpul rece, plasele cu cleme se vor depozita într-un loc ferit de umezeală și îngheț.

Culorile standard sunt alb (RAL 9010), maro (Ral 8019), dar la cerere pot vopsite în orice culoare din gama RAL sau imitație lemn.

* Imaginile pentru plase insecte sunt cu titlu de prezentare.

RAL 9010

Plase Insecte Tip Fix sau Batant - Ral 9010

RAL 8019

Plase Insecte Tip Fix sau Batant - Ral 8019

Plase Insecte Tip Glisant – ECO

Sistemul de plasă tip glisant ECO se potrivește în principal la balcoane, terase sau sere. Aripa plasei de insecte tip glisant, culisează între șina superioară și cea inferioară. Profilul inferior al canatului este dotat cu o rolă de deplasare cu mecanism, ce permite ajustarea netedă a unghiului de înclinare a fiecarei aripi. O gama largă de șine permite montajul plasei împotriva insectelor în diferite variante, la toate tipurile de uși. Plasele anti insecte tip glisant se pot utiliza împreună cu rulourile exterioare din aluminiu.

Forma profilului pentru plasa de țânțari tip glisant elimină necesitatea de a utiliza prinderi suplimentare. Fiecare aripă a plasei tip glisant este etanșată cu garnitură cu perie. Acest tip de plasă cu toc propriu este un produs cu un cost mai ridicat față de plasa cu balamale clasică.

Rama și profilul plasei anti insecte tip glisant sunt montate cu ajutorul colțarelor interioare ce se caracterizează prin rezistență și estetică.

Consolidarea suplimentară acestui tip, de plasă anti insecte, glisant se realizează printr-un profil de aluminiu extrudat, astfel mărind considerabil lațimile sistemului ce poate fi fabricat. Se pot executa sisteme ce ating 3000 mm lățime într-un canat, două canate sau chiar trei canate.

Întreținerea este deosebit de ușoară, plasa curătându-se lunar de praf cu ajutorul unei perii.

Culorile standard sunt alb (RAL 9010) și maro (Ral 8019), dar la cerere pot vopsite în orice culoare din gama RAL sau imitație lemn.

* Imaginile pentru plase insecte sunt cu titlu de prezentare.

RAL 9010

Plase Insecte Tip Glisant - Ral 9010

RAL 8019

Plase Insecte Tip Glisant - Ral 8019

Plase Insecte Tip Glisant

Sistemul de plasă tip glisant se potrivește în principal la balcoane, terase sau sere. Aripa plasei de insecte tip glisant, culisează între șina superioară și cea inferioară. Profilul inferior al canatului este dotat cu o rolă de deplasare cu mecanism, ce permite ajustarea netedă a unghiului de înclinare a fiecarei aripi. O gamă largă de șine permite montajul plasei împotriva insectelor în diferite variante, la toate tipurile de uși. Plasele anti insecte tip glisant se pot utiliza împreună cu rulourile exterioare din aluminiu.

Forma profilului pentru plasa de țânțari tip glisant elimină necesitatea de a utiliza prinderi suplimentare. La acest sistem s-a folosit o frână ce încetinește mișcarea aripii spre finalul poziționării și o bară de protecție ce previne lovirea ramei plasei de șină. Fiecare aripă a plasei tip glisant este etanșată cu garnitură cu perie. Acest tip de plasa cu toc propriu este un produs cu un cost mai ridicat față de plasa cu balamale clasică.

Rama și profilul plasei anti insecte tip glisant sunt montate cu ajutorul colțarelor interioare ce se caracterizează prin rezistență și estetică.

Consolidarea suplimentară acestui tip de plasă insecte glisant se realizează printr-un profil de aluminiu extrudat, astfel mărind considerabil lățimile sistemului ce poate fi fabricat. Se pot executa sisteme ce ating 6000 mm lățime într-un canat, doua canate sau chiar trei canate.

Intreținerea este deosebit de ușoară, plasă curățându-se lunar de praf cu ajutorul unei perii.

Culorile standard sunt alb (RAL 9010) și maro (Ral 8014), dar la cerere pot vopsite în orice culoare din gama RAL sau imitație lemn.

* Imaginile pentru plase insecte sunt cu titlu de prezentare.

RAL 9010

Plase Insecte Tip Glisant - Ral 9010

RAL 8014

Plase Insecte Tip Glisant - Ral 8014

Plase Insecte cu Toc Propriu

Se pot confecționa sisteme de plase anti insecte batante care au toc propriu și balamale metalice cu auto închidere. Acest tip de plasă anti țânțari cu toc propriu este un produs cu un cost mai ridicat fața de plasa cu balamale clasică datorită caracteristicilor sale, respectiv profilele suplimentare de ranforsare și tocul propriu, profile ce îi conferă o rezistență structurală superioară plasei cu balamale clasice fapt pentru care acest produs este recomandat pentru trafic intens.

Plasa de insecte cu toc propriu poate fi confectionață cu un singur canat, avand limitele maxime de 110 cm lațime cu 230 cm înalțime sau cu două canate.

Culorile standard sunt alb (RAL 9010) și maro (Ral 8014), dar la cerere pot vopsite în orice culoare din gama RAL sau imitație lemn.

* Imaginile pentru plase insecte sunt cu titlu de prezentare.

RAL 9010

Plase Insecte cu Toc Propriu - Ral 9010

RAL 8014

Plase Insecte cu Toc Propriu - Ral 8014
Suna acum!
Lasa-ne un email!

Pin It on Pinterest

Share This