UȘA CULISANTĂ CU RIDICARE

Soluția ideală în materie de iluminare

Acum este ușor să vă simțiți bine acasă

Componentele culisante sunt un element clasic de stil al locuințelor moderne, deoarece suprafețele generoase din sticlă ale acestora conferă senzația de confort și eleganță. Noua ușă culisantă cu ridicare S 9000 de la GEALAN îndeplinește cu brio cerințele privind aspectul și funcționalitatea.

Datorită tehnicii noastre, elementele pentru uși de mari dimensiuni pot fi deplasate cu ușurință. Nu contează dacă ușa este deschisă sau închisă. În orice caz, în cameră pătrunde multă lumină. Iar pragul aproape la nivelul pardoselii anulează distincția dintre interior și exterior.

Tehnică ingenioasă a sistemelor

Clasic

Clasic
Aspect simetric

Chiar și în varianta standard de execuție, lățimea vizibilă de 100 mm a cercevelei este foarte îngustă.

Orientat către design

Orientat către design
Suprafață vitrată extinsă în cerceveaua fixă

În cazul acestei variante speciale, cerceveaua obișnuită este înlocuită în panoul fix printr-un profil al vitrajului vizibil mai îngust. Această etapă reduce lățimea vizibilă a componentei fixe cu peste 50%, în condițiile în care proprietățile de izolare termică rămân neschimbate.

Tehnică ingenioasă a sistemelor
Coeficienți de top în materie de termoizolare
Chiar și în varianta de bază cu elemente standard de rigidizare și fără măsuri suplimentare, noua ușă culisantă cu ridicare prezintă un coeficient foarte bun privind izolația termică, Uf 1,3 W/(m²·K).
Geamuri triple
În noul sistem se pot utiliza fără probleme geamuri triple moderne cu grosimea de până la 52 mm (STV® 54 mm).
Orientat către design
Cu o structură modernă, cercevea îngustă și profil inovator al vitrajului pentru o suprafață vitrată mai extinsă.
Eficient
Datorită coeficienților optimi în materie de termoizolație disponibili deja în versiunile standard, prelucrării optime și soluțiilor detaliate inovatoare.
Suprafață acrylcolor
Ușile culisante cu ridicare cu suprafața acrylcolor care și-a dovedit utilitatea practică se impun prin calitatea durabilă și constantă a suprafețelor. Acestea oferă suficientă libertate pentru construcții noi și lucrări de renovare.
Gamă variată
Datorită diverselor posibilități de design, diferitelor tipuri de deschidere și variantelor multiple de culori ale suprafețelor.
Suna acum!
Lasa-ne un email!

Pin It on Pinterest

Share This